Onze Visie

Recreatie woningen inrichten, betekent voor u als onze partner, dat u ontzorgd wilt worden. Hierbij is van belang dat de basis moet zijn, meedenken, betrouwbaarheid en service.

Er zijn meerder aanbieders in deze markt, maar GIREKO is al ruim 25 jaar Actief en wordt door onze huidige partners als betrouwbaar beschouwd. Getuige de lange relaties die wij met elkaar onderhouden door de meer dan 40 jarige ervaring in de woninginrichting branche is ons netwerk zo uitgebreid, dat wij nooit NEE hoeven te verkopen. Wij gaan dus ook tot het uiterste om een oplossing te vinden.

Wij kunnen een complete inrichting(turnkey) verzorgen die klaar is voor gebruik. Wij geven een duidelijk inzicht wat er bij een interieur komt kijken. Vooor ieder artikel zullen wij dan ook een duidelijk en technisch advies geven.

Bij het maken van een keuze door u, of door uw klant zullen wij ondersteuning geven en indien nodig, naar een van onze showrooms gaan. Extra ondersteuning door middel van, foto materiaal, moodboards of stalen materiaal behoort tot onze standaard service.

Bij al onze producten behoort het predicaat(HP). Tevens krijgt u de garantie dat bij calamiteiten de verhuur altijd door kan gaan, zodat de consument kan blijven genieten van de vakantie .